ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

 

Κύριοι και κυρίες συνάδελφοι, στις  4 Απριλίου 2021, στο τεύχος πρώτο και με αρ. φύλλου 68 δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο νόμος 4798/21 περί κώδικα δικαστικών υπαλλήλων. Επειδή κατά την εφαρμογή του, αλλά και με μία προσεκτικότερη ανάγνωση διαπιστώθηκε ότι εμφιλοχώρησαν διατάξεις που χρίζουν τροποποίησης, το Δ.Σ. του συλλόγου μας αποφάσισε να καταθέσει μελέτη με προτάσεις και αιτιολόγηση αυτών στην Ο.Δ.Υ.Ε., προκειμένου να επιτευχθεί η τροποποίηση αυτού.

Έτσι, το Δ.Σ. του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης προκειμένου να συντάξει την ως άνω μελέτη-πρόταση που να αφορά την τροποποίηση άρθρων του Κώδικα Δικαστικών Υπαλλήλων (Νόμος υπ’ αρ. 4798/2021), προτίθεται να συστήσει Επιτροπή δικαστικών υπαλλήλων του συλλόγου μας, η οποία θα μελετήσει τα άρθρα του κώδικα και θα διατυπώσει προτάσεις περί τροποποίησης όσων κρίνεται απαραίτητο να γίνει προς το συμφέρον των δικαστικών υπαλλήλων.

Στο πνεύμα της ομαδικότητας και της συνεργασίας, της αμέριστης εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο κάθε δικαστικού υπαλλήλου του Συλλόγου Θεσσαλονίκης, παρακαλούμε όσοι συνάδελφοι έχουν τη θέληση να συμμετάσχουν στην παραπάνω Επιτροπή να απευθυνθούν στη Γραμματέα του Συλλόγου, Δήμητρα Τζημούρτα (γραφ. 110Α, τηλ. Εσωτ 7298).

Θεσσαλονίκη, 15 Ιουνίου 2022

Για το Δ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here