Στην οργάνωση η δύναμη στον αγώνα η ελπίδα, όπλο μας η αλληλεγγύη!

 

Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης αποδέχτηκε την πρόσκληση του ΠΑΜΕ για την Πανελλαδική Σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 18-19 Ιουνίου, στην Αθήνα.

Κρίθηκε ότι η παρουσία 3 μελών του συμβουλίου μας στη συγκεκριμένη σύσκεψη, στην οποία θα συμμετέχουν σωματεία, εργατικά κέντρα, Ομοσπονδίες από όλο το φάσμα των συνδικαλιστικών οργανώσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα είναι επιβεβλημένη και αναγκαία. Μέσα στα πλαίσια της εξωστρέφειας του Συλλόγου μας που επέδειξε όλο το προηγούμενο διάστημα για την καλύτερη ανάδειξη των χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν τον χώρο της Δικαιοσύνης, με επαφές με κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους κομμάτων, κινητοποιήσεις, κ.α. θεωρήσαμε ότι η παρουσία μας στην συγκεκριμένη εκδήλωση μόνο όφελος μπορεί να μας προσδώσει. Η σύσκεψη εξάλλου πραγματοποιείται μέσα σε δύσκολες συνθήκες για όλους τους εργαζόμενους, επίθεση κυβέρνησης στα εργασιακά κεκτημένα, ένταση της εκμετάλλευσης, ιμπεριαλιστικός πόλεμος, φτώχεια, καθηλωμένοι μισθοί με πληθωρισμό που τρέχει πάνω από 10%, κ.α..

Η πρόσκληση του ΠΑΜΕ έχει ως εξής:

Καλούμε συνδικαλιστικές οργανώσεις και συνδικαλιστές που συναντηθήκαμε στις μεγάλες απεργίες, στους κλαδικούς αγώνες, στους αγώνες για τις συλλογικές συμβάσεις, κόντρα στις απολύσεις και για το δικαίωμα στην εργασία, σε όσους δε συμβιβάζονται με το άδικο, να συμβάλουν και να παρακολουθήσουν τις εργασίες της σύσκεψης. Να συζητήσουμε πάνω στην ανάγκη της αντεπίθεσης του εργατικού-συνδικαλιστικού κινήματος, για την ανατροπή των αντεργατικών νόμων, για να δυναμώσουν οι διεκδικητικοί-ταξικοί αγώνες, για να βάλουμε μπροστά την ικανοποίηση των σύγχρονων-λαϊκών αναγκών.

Θεσσαλονίκη, 15 Ιουνίου 2022

Για το Δ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here