ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Συνάντηση με Υπουργό Δικαιοσύνης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 29/10/19 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Προεδρείου του Σ.Δ.Υ.Θ (κ.κ Βαφειάδης Κωνσταντίνος, Φούντας Τριαντάφυλλος, Κωνσταντινίδης Μανώλης, Χριστογιάννη Χριστίνα), με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κο Κωνσταντίνο Τσιάρα. Η συνάντηση έγινε μετά από πρόσκληση του κ. Υπουργού, παρουσία των διοικήσεων των δικαστικών υπηρεσιών Θεσσαλονίκης, του Προεδρείου Δ.Σ.Θ και των εκπροσώπων της Ένωσης Δικαστών.

Υπ΄όψιν του κ. Υπουργού τέθηκαν συνολικά τα θέματα που αφορούν την κατάσταση των Δικαστικών Υπηρεσιών της Θεσσαλονίκης. Στη συνάντηση αντηλλάχθησαν απόψεις επί όλων των θεμάτων.

Ο Υπουργός, ο οποίος είχε ενημέρωση και γνώση των θεμάτων, διαβεβαίωσε τους παρισταμένους για την επιθυμία του να αξιοποιηθεί το μέγαρο του ΙΚΑ Πύλης Αξιού, για μετεγκατάσταση των Υπηρεσιών μας, για την ανάληψη πρωτοβουλιών εκ μέρους του Υπουργείου για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, για την πλήρωση θέσεων γραμματέων Πληροφορικής καθώς και για το ότι θεωρεί προτεραιότητα τις προσλήψεις δικαστικών υπαλλήλων, λόγω ελλείψεων.

Στη συνάντηση με τον κ. Υπουργό κατατέθηκε γραπτό υπόμνημα με τις θέσεις μας, σε τοπικό και κλαδικό επίπεδο.

 

Το Δ.Σ του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here