ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12/1/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια της ευρύτερης ενημέρωσης με σκοπό την κατάδειξη των οξυμμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος,  το Δ.Σ. του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, πρωτοπορώντας, πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους των κομμάτων και ειδικότερα: με τους βουλευτές της Ν.Δ, Δημήτρη Κούβελα (6/12/21) και Άννα Ευθυμίου (29/12/21), του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλο Ξανθόπουλο (29/12/21), του ΚΙΝΑΛ Χάρη Καστανίδη (3/1/22),  και του Κ.Κ.Ε Γιάννη Δελή (21/12/21).
Κατά τις συναντήσεις αυτές, ενημερώθηκαν οι βουλευτές και έγινε συζήτηση για  τη λύση των σοβαρών  και χρόνιων προβλημάτων του κλάδου, τόσο πανελλαδικά, όσο και στην εφετειακή περιφέρεια της Θεσσαλονίκης.

Ήδη, ως αποτέλεσμα των παραπάνω δράσεων μας, α) στις 22/12/2021, κατατέθηκε από τους βουλευτές του ΚΚΕ, Γιάννη Δελή και  Λεωνίδα Στολτίδη, ερώτηση προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης  με θέμα την ακαταλληλότητα του κτιρίου του Ειρηνοδικείου Λαγκαδά και β) στις 10/1/2022 κατατέθηκε  αναφορά, από το βουλευτή της Ν.Δ, Δημήτριο Κούβελα, προς τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Οικονομικών με θέμα μέτρα στήριξης του κλάδου των Δικαστικών Υπαλλήλων.

Επιπροσθέτως, πραγματοποιήθηκε στις 3/1/2022 συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του Δ.Σ.Θ, Δημήτριο Φινοκαλιώτη, με σκοπό την έναρξη μιας αγαστής συνεργασίας με τη νέα Διοίκηση του Δ.Σ.Θ.

Οι δράσεις αυτές του Συλλόγου θα συνεχιστούν εν αναμονή των κινητοποιήσεων που θα προκηρύξει η Ομοσπονδία.

 

Θεσσαλονίκη 12 Ιανουαρίου 2022,

Για το Δ.Σ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here