ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 1/3/2022

     

    Καλούμε τους συνάδελφους να παρευρεθούν στην τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου, Τρίτη 1 Μαρτίου. στην αίθουσα 2 του εφετείου στο υπόγειο, ώρα 12:00, με θέματα:

    1. Διοικητικός Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ.Θ
    2. Οικονομικός Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ.Θ
    3. Καθορισμός ημερομηνίας εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ.Θ και αντιπροσώπων στην ΕΔΟΘ (Ένωση Δημοσιο-υπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης)
    4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
    5. Απεργιακή κινητοποίηση

     

    Ο Διοικητικός Απολογισμός είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Συλλόγου sdythess.gr και την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου  θα είναι αναρτημένος και ο Οικονομικός Απολογισμός.

    Η πρόταση του Δ.Σ. για τις εκλογές είναι να διεξαχθούν σε δύο ημέρες, στις 9 και 10 Μαρτίου, προς διευκόλυνση των μελών του συλλόγου και την αποφυγή συνωστισμού.

    Στη Γενική Συνέλευση της 22ας  Φεβρουαρίου   αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας, κατά την ημέρα της απεργίας μας, Τετάρτη 2 Μαρτίου, ώρα 8:30π.μ., στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

    Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη ούτως ώστε να επικοινωνήσουμε και να αναδείξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα αιτήματά μας.

    Θεσσαλονίκη 25 Φεβρουαρίου 2022,

    Για το Δ.Σ.

                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                  Τριαντάφυλλος Φούντας                     Ιωάννα ΚΑΤΣΑΡΟΥ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here